5 Съвета от Cleopatra, с които ще възбудим партньора си

Качествения интимен живот е едно от най-важните неща за добри взаимоотношения с половинката Ви. А за качествен секс е важно предварителната нагласа и възбудата.

Магазин за възрастни Cleopatra са подготвили 5 съвета, с които да възбудите партньора си:

  1. Масаж

Еротичният масаж ще помогне на двамата да се настроите по правилния начин, ако сте планирали бурна нощ. Ще се отпуснете след натоварен ден и ще се възбудите от гледката на голото тяло пред Вас.

  1. Орален секс

Всеки обича да бъде задоволяван орално. Без значение мъж или жена. Няма по-възбуждащо нещо от взаимни орални ласки. Използвайте езика, устните, топлия си дъх, всичко, което е необходимо. 

Живота е твърде кратък и не трябва да се прекарва в лош секс – мъдрост от Cleopatra.

  1. Еротични филми

И не само гледането, но и правенето на домашни еротични клипове. Самата мисъл, че Ви записват ще Ви подлуди и ще Ви накара да дадете най-доброто, на което сте способни.

  1. Интимност на публично място

Малко неща са толкова възбуждащи, колкото мисълта, че могат да Ви хванат да правите любов в библиотеката. И не само. На последния ред в киното, подземния паркинга на мола, по-затънтена пейка в парка, или дори тоалетната на любимия Ви ресторант. 

А защо не всички тези места? Преживяването ще е адски възбуждащо и запомнящо се.

  1. Реализирайте фантазия на другия

Всеки от нас има скрита мръсна фантазия. Помолете половинката Ви си да сподели своята собствена и направете всичко възможно да е сбъднете. После разменете ролите си. Гарантирано ще изживеете незабравими интимни моменти.